Naar de shop

 

Helium ballonnen

Levering van latex en folie ballonnen door de hele Benelux, voor iedere gelegenheid een helium ballon. In onze webshop vind u folie en latex ballonnen voor ieder feest, huwelijk, beterschap, verjaardag, liefde, jubileum etc.

Speciaal voor versiering en ballon op latingen hebben wij een doe het zelf pakket met daarin alles wat u nodig heeft om een feest feestelijk aan te kleden. Ballonnen gas en lintjes bij elkaar in een handige doos.

Het doe het zelf pakket is er met ballonnen (in alle kleuren en met teksten) maar ook zonder ballonnen, zodat als u zelf ballonnen heeft u deze gemakkelijk kunt opblazen. De helium tank kunt u na gebruik gewoon weer afsluiten en als deze leeg is dan kunt u hem inleveren bij de gemeente.

Ballonnen bestellen

Bestel uw ballonnen op werkdagen voor 17.00 uur en wij bezorgen ze de volgende dag op het door u aangegeven tijdstip, bezorgen doen wij in de hele Benelux. Kies zelf of uw bestelling in de ochtend, middag of avond wordt bezorgd.

Bestellen gaat heel gemakkelijk op onze website, u kunt ook meerdere producten te gelijk bestellen en dat allemaal voor één maal de bezorgkosten. Bestel eerst een product en vul het bezorg adres in, ga door naar de tweede pagina en voeg hier producten toe. 

Heeft u toch nog vragen over de ballonnen of over het bestellen neem dan gerust contact met ons op.