Helium kopen

Nu te koop kleine helium fles voor het opblazen van ballonnen, verkrijgbaar in twee maten. Ideaal voor het vullen van kleinere aantallen ballonnen, per helium fles kunt u tot 50 ballonnen vullen. Gebruikt u niet alle helium dan is dat geen probleem u kunt de fles weer sluiten en bewaren.

Helium kopen was nog nooit zo makkelijk, u betaald geen borg, statiegeld, of huur. U betaald alleen voor de helium en de tank gooit u gewoon weg als deze leeg is.

Dit product woord veel gebruikt voor ballon op latingen bij bruiloften en uitvaarten maar ook voor het aankleden van een feest zaal of een kinderpartijtje. Naast de losse verkoop van alleen de helium fles bieden wij ook een ruime keuze aan complete pakketten met ballonnen naar keuze. Zo hebben wij o.a. een verjaardag pakket, jubileum pakket, huwelijk pakket en een feest pakket.

Snelle levering van de helium fles

Besteld u onze producten op werkdagen voor 17.00 uur dan bezorgen wij het de volgende dag al bij u thuis. U kunt zelfs kiezen of uw de bestelling in de ochtend, middag of avond wilt bestellen.

 

Regular tank bevat helium voor het opblazen van:

30 latex ballonnen van 9 inch (22.9 cm) of
16 latex ballonnen van 11 inch ( 27.9 cm) of
16 folie ballonnen van 18 inch (45cm

Large tank bevat helium voor het opblazen van:

50 latex ballonnen van 9 inch (22.9 cm) of
27 latex ballonnen van 11 inch ( 27.9 cm) of
27 folie ballonnen van 18 inch (45cm)

Direct helium kopen